| Gönderen |
Mesaj |
|
|
| Yazılış Tarihi : 10.03.2010 20:44 |
|
|
ANKARA - - Gölbaşı`nda polis ekiplerinin durdurduğu kamyonetten çıkan mühimmatın Türk Silahlı Kuvvetleri`ne (TSK) ait olduğu iddia edildi. Kamyonet sürücüsü Gölbaşı Polis Merkezi`ne götürülürken, kamyonetin TSK`ya ait mühimmatı nakletmek için kullanıldığı öne sürüldü. BEYAZIT CEBECİ
link: http://www.haberbaz.com/haberbaz_load.asp?i=5385698&a=1&ur=http://www.netgazete.com/News/679644/patlayici_yuklu_kamyon_tskya_ait_cikti_.aspx |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 11.03.2010 03:09 |
|
|
Muğla İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Salih Karataş`tan açıklama.. Muğla İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Salih Karataş, mühimmatın kendilerine ait olduğunu belirterek, "Mühimmatın tamamı Türk Silahlı Kuvvetlerine ait. Hepsinin sevk belgeleri var. Buradan rutin olarak gönderilen mühimmatlar ve üzerlerinde seri numaraları var. Mühimlmatın tamamı kayıt altında. Burada kullanılan askeri malzemeler" dedi. |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 11.03.2010 09:05 |
|
|
bakyaa yazık olmuş ergenekon diilmiymiş :))
yaa o belgeler düzmecedir yaa kesin gömmeye götürüyorlardır:))
rahat bırakın artık ordumuzu temcit pilavı gibi ısıtmayın artık.... |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 11.03.2010 09:35 |
|
|
bencede ergenekon işidir:))gömmek için ankaraya götürüyorlardı sonrada çıkarıp sanırım akp ye yada arınça suikast için gömdükleri yerden çıkaracaklardı:)))) ne kafasız bir ordumuz varmış yav okadar boş ve kimsenin ulaşamıyacagı yerler dururken gidip ayak altına gömüyorlar :)) çok safmış bizim askerimiz birde saldıray berk alevi köylerine yardım yapmaktan suçlanıyormuş suça bak sen ya akp nin işini sen neden üstleniyorsun kardeşim senin neyine okul yaptırmak yardım etmek hemde alevilere suç oldugunu bilmiyormusun!!!! böyle bir suçlama anca osmanlı döneminin beyinsiz kadılarında olurdu ama sanırım hala nesilleri tükenmemiş..... |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 11.03.2010 10:42 |
|
|
| zaten ordu ile ugrasmak moda oldu , herkes ordu düsmanı oldu ALLAH sonumuzu hayır etsin daha bi de bunu tv kanalları gazeteler haber yapıyor,mühümmat sevkiyatı da mı yapmak yasak yuh artık. Sahte bir ihbarcı ortalıgı ne hale getiriyor ama amacı belli zaten |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 11.03.2010 10:49 |
|
|
| bu ülkede askeri darbenin olacağı yok, fakat bu yapılanlar bir halk ihtilalilini getirir.Halk ihtilalinide ülkemizde bir tek ülkücüler ve ulusalcılar yapar genç subaylarda destekler.Bugün direniş ve fiziki savaş yapabilecek ülkücü ve ulusalcı genç sayısı 10 milyon civarındadır.Yaşı 45 in üstüne çıkmış evli barklı çoluk çocuk sahibi kişilerin bu savaşa girmesi istisnadır, aynı şekilde bayanlarında öyle,buna göre rakam çıkarırsak 10 milyon savaşcı demektir.Karşıda sadece 20.000 kadrolaşmış polis vardır geri kalan polis in olaylarla ilgisi ve alakası yoktur. |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 11.03.2010 11:26 |
|
|
Arkadaşlar burada kimseyle uğraşıldığı yok. Pano başlığında sadece bir haber sundum hemde link vererek..
Dahası Ordumuz kendi üyelerince içten içe yeteri kadar yıpratılmaktadır. Bu durum son bulmalı ordumuz içindeki milletini "iç düşman" gören bazı parazitler ayıklanmalıdır..
Göz bebeğimiz ordumuz olması gereken konuma çekilmelidir..
Kendi kendinize habire "hain, ordu düşmanı" icat ederek ağır sorunu çözemezsiniz..
Mesele budur. |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 11.03.2010 11:39 |
|
|
| kaana katılıyorum orduyla uğraşmak gerçekten moda oldu bugünlerde |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 11.03.2010 12:06 |
|
|
Bu postalcı tayfa ıslak imzadan neden bahsedemez acaba?? Orduyla uğraşmak moda oldu deniyor..Bende ordu yalakalığı moda oldu diyorum..Yurtseverlik vatanseverlik bizde Kurum yalakalığı olarak algılanıyor...
Osmanlıdan beridir çok çekti bu millet kendini halkın devletin ssahibi sananlardan...
ORDU DEVLET İÇİNDİR DEVLETDE TÜRKİYE HALKI İÇİNDİR
bizde
HALK DEVLET İÇİN , DEVLETDE ORDU İÇİN VAR!
Öğrenilmiş cariyelik...:)) Biz diyoruz ki efendiside sahibide bu toprakların halkdır...Halk ordudan da büyükdür devletden de.. |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 11.03.2010 12:09 |
|
|
| kimse burada ordu herşeyin üstündedir demiyor şövalye yada en azından ben kendim böyle olmadığını düşünüyorum.ama ordunun yıpratılmaya çalışıldığıda bir gerçek değilmi? |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 11.03.2010 12:23 |
|
|
Kurumlar yıpratılmaz Kevser hanım..Yada yıpratılamaz..Adı üstünde kurumdur tüzel kişilikdir..İnsan değilki yıpransın
Nasıl zayıflatılır ??
1) Personel göndermezsin..Askere giden insanlara engel olursun..Daha az subay astsubay yetiştirirsin o zaman yıpranmadan bahsedilebilir (böyle durum yok)
2) Maddi kaynakları kısıtlanır..Toplam gelirden aldıkları pay azaltılır... O zaman yıpranmadan bahsedilebilir..(böyle de bir durum yok)
O halde nedir bu yıpratılma hikayesi=?? Ortada olan durumun ordunun yıpratılması değil ORDUDA YAPILAN İKDİDAR değişikliği olarak algılamak gerekiyor
Yani jön türkler ve 1. meşrutiyetin ilanıyla yükselen 2. meşrutiyet ve babaali baskınlarında ön plana çıkan İttihatçı geleneğin yıpranması sözkonusu
Yıpranan kemalistlerdir..Devletde orduda el değiştiriyor..İslamcılar başa geliyor..İkdidar değişikliği olurkende ulusalcı kesim ordu yıpratılıyor yaygarası yapıyor..90 yıldır kimseye sormadılar..Halkı adam yerine koymadılar...3 askeri darbe 1 yarı darbe yaptılar..Artık devirleri bitti...Vatan millet sakarya hikayeside işin reklam kısmı
|
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 11.03.2010 12:33 |
|
|
kurumlar tabiki yıpratılabilir bunu sağlık veya bünye konusuna bağlamana şaşırdım doğrusu yani insan örneğini vermen konusu
bu ülkede son zamanlarda bütün manşetlerde hep ordu gösteriliyor gündemden hiç düşmüyor ve biz doğal olarak yapılan haberlerde hep ordu aleyhinde olduğu için yıpratılmaya çalışıldığını düşünüyoruz. tamam belki ordudada çürük elmalar olabbilir ama bunlsrı bence kendi içlerinde tasfiye etmeliler |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 11.03.2010 12:35 |
|
|
..halk kim?, devlet kim? ordu kim:??alla alla yaa
zaten herşeyin başı bu ayrımcılık değilmi:??
halk sizsiniz.devlet başka ordu zaten başkaları tarafından kurulmuş bizi elegeçirmeye çaışıyor..
bencede.. halkta ben devlette ben orduda ben itirazı olan sağdan saysın... |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 11.03.2010 12:36 |
|
|
Ya her seferinde darbe yapanları vatan haini görmekten vazgeçin. Kimse dup dururken darbe falan yapmamış. Benim dedem 85 yaşında. O zamanki azgınlığı kim biliyor da konuşuyor. Ortalık günlük gülistanlıkmış da, ordu da kalkıp `canımız sıkılıyor, hadi iktidarı ele alalım, önümüze geleni de asalım` mı demiş. Yapılan doğrudur demiyorum ama, yanlış da demiyorum. Sonuçta doğrular için de yanlışlar da yaşanmış. Tarihte bir kural vardır. `Olaylar, o günki şartlar dahilinde değerlendirilir.` der. O zamanki şartları düşünmeden kendi kafamızla adamları vatan haini ilan etmenin anlamı yok. Bana göre bugün de çok ciddi olaylar yaşanıyor. Adam PKK bayrağını alıp, Kazlıçeşme de slogan atarak yürüyor mesela. Ya da onun bunun kardeşini, babasını, çocuğunu öldüren PKK`lı teröristler ellerini kollarını sallaya sallaya gelebiliyor, hatta bunlara maaş bağlanması gündeme gelebiliyor, senin askerdeki kardeşine günlük 50 kuruş verilirken...Ya da birileri ihalelerden kendi şakşakçılarına rant sağlayabiliyor, elazığda millet derme çatma barakalarda göçük altında kalırken... Bence `VATANA İHANET` kavramının tekrar bir gözden geçirilmesi gerek. Bana göre ha askere kurşun sıkmışın, ha devletinin parasını zimmetine geçirmişin... Şu gün ki ortama bakıyorum da, tepemizdekilere bakıyorum, fazla birşey demeye gerek yok. ATATÜRK, Gençliğe hitabede demiş diyeceğini.... |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 11.03.2010 12:38 |
|
|
| yahu önce TSK nin anayasal görevine bir bakınız,yurt içi ve yurt dışı tehditlere karşı milleti korumaktır. Anayasayı TSK mi ihlal ediyor, yoksa hükümetmi ? Ülkemizde tüm vatandaşımızın anayasal hak ve hukukunu hükümet AB den aldığı emirlerle gasp ediyor ve TSK buna karşı sesini çıkarıncada darbeci oluyor,geçiniz bunları siz. |
|