| Gönderen |
Mesaj |
|
|
| Yazılış Tarihi : 17.03.2010 15:42 |
|
|
sadece hayata bir ucundan bakmışsın.. Ya diğer ucu..ucsuz bucaksız bir kavga.. elbet yeterli bu kadarıyla görebilmek. .Bırak diğeri diğer yanda kalsın.. Hayatı her taraftan değil küçücük bir pencereden seyretmektir marifet.. Görebilen bir gözlük camındanda görebilir... Yeterki görmek iste.. İşte budur yanan ışık..işte budur kavga.. Sessiz kalmamaktır,Diz boyu çığlıkların arasında...
Hos sohbetler dilerim..
|
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 17.03.2010 16:10 |
|
|
............... hani bir rüzgar eser savurur insanı dağ bayır öteye... sen varsın ama... yokların gölgesinde yok olmaktasın... nedir ki diyeceğim ama... demeden de anlıyorum zaman... gitmek zamanıdır... zaman ötelenmek zamanıdır. bilmeyen bile anlar... hele yüreğinde bir can diyen, hepten anlar istenmezliği... tutku değil, yürek yakınlığıdır yürekleri harlatan... bil bunu.
|
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 17.03.2010 16:10 |
|
|
| HEMEN BİR ŞİİR DAHA GELSİN ARDINDAN... |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 17.03.2010 16:11 |
|
|
ben hayatı bu kadar ciddiye almazdım seni tanımadan önce... sevmenin bu kadar önemli dostluğun bu kadar sıcak olduğunu bilmezdim sendeki güveni hissetmeden... insan... bu kadar mı sever... insan bu kadar mı sevgiyle bakar... yüreğine nasıl sığdırır o büyük sevdayı... bilemedim.. hayata..aşka ve insana dair ne biliyorsam unuttum... tek bildiğim gerçek sensin. sen güvensin, sen umutsun, sen bitmeyen gecelerin hazan yıldızısın. |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 17.03.2010 21:44 |
|
|
Sevgili Nazarim..
Ne zaman istesren diyecegim ama geregi yok.. Liman hepimizin...:)
Huzur her daim seninle olsun.. Liman`da ve liman haricinde.. Gecen de huzur ve güzellik dolu...
Sevgi ile kal..:) |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 17.03.2010 21:45 |
|
|
Sevgili MUTLULUK.. Gecikmeli olarak "tünaydinina" tesekkür ediyor,
güzellik dolu bir gece diliyorum..:) |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 17.03.2010 21:47 |
|
|
Sevgili Gül, hos gelip hosgitmissin..
Tesekkür ederim selamina..:)
Güzel bir gecen olsun diliyorum... |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 17.03.2010 21:50 |
|
|
Sevgili Cem...
Hic cimri olamadim... Ne parada, ne pul`da ne de sevgi`de...Ne de his`lerde..:)
Olasi tüm güzellikleri mümkün oldugunca, Sevgili Zeynebime ve Sana,
diliyorum.. Sevgimle kalin lütfen..:) |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 17.03.2010 21:53 |
|
|
"Buldum, buldum sonunda"... Disi Arsimed gibisin Baranicem..:))
Evrake, evreka...:)
Sevgili Nil`im cok tesekkür ederim ziyaretin icin.. Tünaydin dilegin icin ayrica mütesekkirim...
Her daim sevgim ile kal, güzel ve "tatli cilgini" Insan...:)))
|
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 17.03.2010 21:54 |
|
|
| Sevgili Cem ayrica teswekkür edecektir... Eminim..:))) |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 17.03.2010 21:56 |
|
|
Sevgili Poyarz... Güzel Insan....
Selamina cok tesekkür ediyorum..
Limanda cok mütesekkir, selamlarina...:))
Sevgimiz ile kal Dost ve vefali Insan.. |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 17.03.2010 22:06 |
|
|
Yine bambaska güzellikte hos dizeler.. Hem de Ninax`dan...
Ayri bir degeri var..:)
"Sessiz kalmamak".. Olabildigince... Cabamdir.. Utkumdur... Yapabildigimce..
Gerek "asma lütfunda bulndugun" güzel dizelere, gerkese, hos sohbetler dilegine,
cok tesekkür ediyor, gönlünce bir gece diliyorum..:)
Sevgiler ile..
|
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 17.03.2010 22:16 |
|
|
Cok sevgili MUTLULUK... Öncelikle, "Siir`ler " kadar güzel bir gece dilerim..
Kendimce bilirim, "hani o rüzgarlarin esip savurdugu insanlari"... Yine kendimce bilirim "dostlugun güzelligini"..
Daha fazla yazamam.. Zira pano`ya astigini iki ayri muhtesem güzellikte dizelere "saygisizlik olur".. Cok teskkür ediyorum, yeterli olmayacagini bilerek..
Sevgim ile, ve de her daim hoskal... |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 17.03.2010 23:23 |
|
|
| Slm Fahri Abi Hayırlı bereketli güzel bir gece diliyorum Huzurda kal İnşaallah:)) |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 17.03.2010 23:34 |
|
|
`ayrılığın yakışı da alevi de farklıdır... dudaklardaki buruk gülüşü de.. keşke...keşke olmasaydı yaşanmasaydı gidişler olmasaydı vedasız ayrılıklar...`
`Acılarımın resmini çizebilseydim, Hangi yürek dayanırdı bakmaya? Gözyaşlarımı boya etsem kaleme, Gerek kalır mıydı mürekkebe,boyaya? `
`değil mi ki şairim diyen herkes bir acı çektiğini söyler`
`sevinirsin yüreğin adına,sevinenin kendin olduğunu bilmeden `
`kavuşmadaki dinginlikte mi nefes alıp verişler , özlemin coşkusunda mı... denizim olsaydı kavuşmak istediğim bir gün kavuşabilseydim bir an... vazgeçerdim ırmak olmaktan.. kurumayı bile göze alırdım dingin solukları yaşayıp sonsuza dek bir an bırakmak için benliğimde... `
`ırmağa varamasa da damla, hedef bilir ya ırmağı... denizde buhar olacağını bilse de ister varmayı denize.. bunun adı vuslat.. `
|
|