| Gönderen |
Mesaj |
|
|
| Yazılış Tarihi : 01.02.2010 19:11 |
|
|
tembel aktif olarak katılımlarını bekliyoruz ..
Carley, bizim icin ündem ya da konu dısı farketmiyor ,tembeli gördüğüm anda kavga edesim gliyor ama kücük bey kavga etmeye yanasmıyor ..pehh ... |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 01.02.2010 19:58 |
|
|
ooo cermer abim aleykümselam..nasılsın iyimisin görüşmeyeli?
ninax de get allahını seversen pozitif geldim siteye bu sefer istesende tartışmam kardeşlikten kuşlardan doğadan konuşalım artık:)) |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 02.02.2010 01:54 |
|
|
Olmaz kusla böcekle isim olmaz asıl sen de get..Zaman la kaynasırız sen simdi parkta oyna ..Ninax ablan buralarda...
|
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 02.02.2010 08:01 |
|
|
:))
Hiç değişmeyeceksin... |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 02.02.2010 10:05 |
|
|
Ben iyiyim sen nasılsın görüşmeyeli.
Asskere gitmişsin galiba.
Ninaxx Üskidaramı taşındın:))
Hayırdır.:)) |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 02.02.2010 11:10 |
|
|
| tembel askerden sonra pozitif gelmiş ninax uğraşma:=) bende farkettim kavga edesi yok:))) |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 02.02.2010 16:52 |
|
|
Ares sence değisme ihtimalim varmı ?
Cermer resimdeki durusunu beğenmedim birde profil alalım..Bu arada ben 35 ylıldır Üsküdardayım..)
Tembel le cicek böcek konusamam ben fıstığım..tartısmam lazım...) |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 02.02.2010 16:52 |
|
|
| yerim tembelin pozitif halini... |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 02.02.2010 17:11 |
|
|
ben de yerim onu:) ablasının guzusu o:))
|
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 02.02.2010 21:16 |
|
|
ya biraz boş bıraktık burayı hemen dedikodu hemen fiskos:)
şu carley ablamın güzel hatrı olmasa çok fena kavga çıkacak burda ama pozitif yanımı korumam lazım;)
evet cermer abim askerden geldim çok sert çavuşluk yaptım kısa dönem piyade olarak "VATAN SANA CANIM
FEDA", "HER TÜRK ASKER DOĞAR", "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" sloganlarıyla amma yürüttüm haa milleti
zorla milliyetci yaptım acemi erleri:) tabi bu işin şakası çok zevkliydi askerlik kendimi olmam gereken yerde
bulunca çok huzurda hissettim düşünsene hertarafın türk askeri ve milliyetci türk gençliği(tabi üç beş tane
zibidi çıkıyor zorla askerlik yapan tayfa;) hayırlısıyla gittik geldik yine buralardayız...
ninax ablacım hatta hanım ablam çok fena dalaşasın var bana biliyorum huzursuzlanıyorsun tembeli deli
etmeye yapma gözünü seveyim çok fena fitne ficürsün eski bir ablamın dediği gibi kulakları çınlasın carley
ablam bilir;) ama boşa kürek çekiyorsun ben parkta kelebek kovalarken sana dalaşamam:)bak park kelebek
dedimde yemin ederim bu gün bahar havası vardı dışarda çılgınlar gibi gezip tozmak zıplamak istedi canım ama
balkonu pimapen yaptırdık o yüzden çıkamadım:)
benim durumum böle ekleyeceğim başka birşey yok:).... |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 02.02.2010 21:52 |
|
|
| kulakları cınlayan malista ablana selamlar... |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 02.02.2010 22:00 |
|
|
| bak işlte iyi insanlar her zaman anılıyor nerelerde acaba özledim iyi dalaşkandı o sitenin en dalaşkan ve bir okadarda sempatik ablasıydı:) |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 02.02.2010 22:28 |
|
|
| şişştt kıpraşma hoşgeldin:) |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 02.02.2010 22:52 |
|
|
| OOO CANARYA NABER ARKADAŞIM YAA NASILSIN:)?? |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 03.02.2010 00:06 |
|
|
hamdolsun iyiym sen nasılsın?
ben buradan kaçayım bir iftiraya daha maruz kalmadan kusura bakma kardeş seni başka yerde göremeyince selam verem dedim:)
saygılar.. |
|