| Gönderen |
Mesaj |
|
|
| Yazılış Tarihi : 26.04.2007 15:52 |
|
|
akrebin her söediğne katılıyorum ama akrep bunları her ortamda sölerse haklı yere haksız olur çünkü bazı insanlar bu olayı yaptıkları için kendilerini haklı yere çıkarmak için onun düşünceleri onlara banel gelir akrep onlara yobaz geri kafarı orta çağlardan kalma gelir çünkü artık bu devirde şerefsizlik prim yapıyor doğrular değilde yanlışlar doğru oluyor HERKESİ ALLAH(CC) DOĞRU YOLA SEVK ETSİN |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 29.04.2007 21:23 |
|
|
| tamaMen yeTişMe taRzı.. katıLıoRum saNa.. son cümLene de AMİn diorum. |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 02.05.2007 09:07 |
|
|
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 09.05.2007 21:39 |
|
|
| Evlilik öncesi ilişki... Bizim gelenek göreneklerimize aykırı bence... Ben seviyorsam sevgilime asla böyle bir teklifte bulunmam.. Bence seviyorsan evleneceksen evlendikten sonra gir ilişkine.. Hiç bir şey kaybetmezsin... |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 10.05.2007 14:27 |
|
|
| ii de zaten evlilik öncesi ilişki die bişi yokki...bunu çıkaranlarda zaten başka amaçlar peşinde koşan ve evlenmek gibi bi amacı olmayanlar...bu kişiler zaten hep evlilik çağına gelmiş genç kızları avlarlar...evlenicez nasıl olsa diyip işi bitirir sonra ortalıktan kaybolurlar...bu işin aslı budur :)) |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 10.05.2007 23:00 |
|
|
| bence ne kadar sevgili olursa olsun ve ne kadar birbirlerine sadık olursa olsunlar yinede ilişki olmamalı evlilikten önce niye mi dünyada herşey olur belli mi olur ya erkek ölürse kızın geriye kalan hayatı ne olur.ha bana şunu diyebilirsiniz sevgilisi öldükten sonra yaşamanın ne anlamı kalır zaten çok sevmese birlikte olmazlar diyebilirsiniz ama kızın bir ailesi vardır |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 10.05.2007 23:02 |
|
|
| birde gerçekten seven bir erkek bunu düşünerek sevdiğini böyle bir riske atmaz. |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 11.05.2007 00:05 |
|
|
| bu şekilde yaşanan ilişkiler genelde çok kısa surer çünkü her iki taraf içinde bu isteyi doğru zamanda yapılmadığında kötü kuşkulara kapılabilirler ve ilişkileri iğne üstüne alınır.. |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 13.05.2007 17:16 |
|
|
arni..bu yorumunla çelişkiye düşme..
ayrıca E_J_cool a tamamen katılıyorum..bu kadar.. :) |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 13.05.2007 19:01 |
|
|
| bence arni yanlış bişi sölemdi..çok doğru bi noktaya bastı..tamam belki senden bi beklentisi olabilir ama bu senden çok hoşlandığı içinde olabilir..olamazmı? :))) |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 14.05.2007 10:21 |
|
|
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 17.05.2007 18:09 |
|
|
| arkadaşlar ilişkilerinizde sevgi ve güven olabilir (benim ilişkim şu an öle) ama sevgilim böle bi teklifte bulunsa kesinlikle red ederim red etmekle kalmam gereken cezayı veririm neden yatayım ki yaa ileride istenmeyen bi şey olursa ve ayrılmak zorunda kalırsanız hadi ben erkeğim kabullenilmesi daha kolay ama kız nolucak yazık değil mi sizce? (en azından bana göre öle) |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 17.05.2007 21:51 |
|
|
| bize görede öle merak etme sen..eğer öle olmasa şimdiye kadar çoktaaann... :) anlayan anladı işte onu.. |
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 18.05.2007 12:05 |
|
|
|
|
|
| Yazılış Tarihi : 18.05.2007 13:33 |
|
|